ARIETE

Пълна гама електроуреди от Ariete

От миксери до фурни и интелигентни кухненски роботи, фритюрници Air Fry и уреди за здравословно готвене, нашите продукти комбинират високо качество и стил, за да обогатят всяка кухня.
WACACO

Преносими кафемашини, навсякъде с теб, от Wacaco

Преносимите кафе машини Wacaco® работят БЕЗ ток, кабели, батерии или други допълнителни източници на енергия. Нуждаете се само от гореща вода и кафе.
VEGAN MILKER

Уред за приготвяне на растително мляко от Vegan Milker

Продукт Nº1 в Европа за приготвяне на всякакви домашни растителни напитки: кокосово мляко, овесено мляко, оризово мляко, соево мляко, бадемово мляко, кафе, чай или всяко друго мляко на растителна основа. Това е единственият уред за приготвяне на мляко, която смила, филтрира и емулгира съставките едновременно, като прави по-кремообразно и гладко растителното мляко. Произведено в Испания (Европа) с висококачествени и издръжливи материали.
OUTIN

Преносими кафемашини от Outin

Портативна кафе машина за автентично еспресо с плътен каймак, по всяко време и навсякъде. Благодарение на компактния размер и тегло под 700 г, можете да вземете навсякъде с вас кафе машината Outin. Само с едно докосване можете да приготвите перфектното еспресо с плътен каймак и неустоим аромат у дома или на открито.
WIZNMIX™

Многофункционален Кухненски Робот WIZNMIX

WIZNMiX™ All-in-One е уникален кухненски уред, който ще промени готвенето завинаги! Той е изключително мултифункционален, което позволява създаването на най-различни видове кулинарни творения. Уникален по рода си иновативен кухненски уред, създаден по изцяло нова усъвършенствана технология. Включените аксесоари са патентовани със световна защита и изпълняват функции, които не присъстват в нито един друг кухненски уред!
KIVI

Високотехнологични смарт телевизори от KIVI

KIVI е международна компания, разработчик и производител на смарт телевизори. Продуктите на KIVI се продават на европейски и азиатски пазари. Телевизорите са разработени от международния екип на KIVI, а производството се извършва във високотехнологични заводи в Европа и Азия с международна система за контрол на качеството.