Често задавани въпроси

Поръчка

Как да направя поръчката си?

Можете да поръчате онлайн чрез този уебсайт или директно по телефона на +359 882 531 546. Ако решите да направите поръчката си онлайн, след като плащането ви бъде упълномощено, ще получите потвърждение по имейл, че поръчката ви е получена. Ако имате клиентски акаунт, можете да влезете в „Моят акаунт“ и да видите историята на поръчките си.

Как да разбера, че артикулът ще се побере?

Силно препоръчваме да измерите мястото за новия си уред, преди да направите поръчка. Трябва да намерите пълните размери на нашите продукти, изброени в секцията технически параметри на продуктовата страница на самия уред. Важно е да се отбележи, че размерите на артикулите не включват изпъкнали елементи, като контроли и дръжки, и представляват само корпуса на елемента.

Мога ли да анулирам поръчката си, ако вече не се нуждая от продукта преди доставката?

Ако искате да анулирате поръчката си, това ще трябва да стане до 12:00 часа на работния ден, преди датата на вашата доставка (понеделник-петък), или доставката ще бъде направена.

Мога ли да анулирам поръчката си след извършване на доставката?

Можете да анулирате договора по всяко време без каквато и да е причина в рамките на 14-дневен период, започвайки от деня след получаването на продукта. За да се откажете от продукт, трябва да ни уведомите писмено или да се свържете с нас по телефона на +359 882 531 546.
Наш консултант любезно ще Ви обслужи и ще Ви помогне по процеса на връщане на поръчания от Вас продукт.

Ще получа ли точния показан модел?

Изображенията на артикулите, показани на нашия уебсайт, са само с илюстративна цел. Въпреки че се опитваме да гарантираме, че всички изображения и цветове са правилни, не можем да гарантираме, че всички изображения ще отразяват точно истинския дизайн и цвета на доставения ви артикул.

Моля, имайте предвид, че цветовете могат да се различават при различните производители. Въпреки че са положени всички усилия да се гарантира, че спецификациите на артикулите са правилни на уебсайта, поради непрекъснатото разработване на артикули чрез изследвания и дизайн, спецификациите могат да се променят без предизвестие.

Плащане

Какви методи на плащане мога да използвам?

Можете да заплатите своята поръчка чрез наложен платеж при точката на доставяне или чрез карта, по време на приключване на поръчката. Когато поръчате артикул от нашия сайт, Вие ще получите потвърждение по имейл, което удостоверява поръчаният от Вас продукт.

Всички поръчки и артикули биват доставени с куриерска фирма “Спиди” или “Еконт” в рамките на 48 часа.

Ако по време на приключване на поръчката сте избрали като метод за плащане ‘Наложен платеж’, когато получавате Вашият продукт/артикул от офис на “Спиди” или на посочен от Вас адрес, Вие ще можете да заплатите за него на място.

Ако по време на приключване на поръчката като метод за плащане сте избрали “Плащане с карта”, когато получавате Вашия продукт, Вие няма да дължите допълнителни такси или заплащания за него или доставката.

По какъв друг начин мога да поръчам, освен от уебсайта?

Освен поръчки онлайн, ние можем да приемем Вашата поръчка и по телефона на +359 882 531 546. Свържете се с нас и наш консултант любезно ще Ви помогне да завършите Вашата поръчка по телефона, като ни предоставите данни за доставка.

Доставка

Кога ще бъде доставен моят артикул?

След потвърждаване на поръчката, за обработката и изпращането на поръчката Ви са необходими до 24 часа.

Това не включва почивни и празнични дни.

Покупките, направени след 21:00, няма да бъдат изпратени до следващия работен ден.

Ако поръчате след 21:00 е в петък, поръчката Ви ще бъде изпратена на следващия понеделник.

Колко ще струва доставката?

Доставката се изчислява динамично по време на приключване на поръчката.

Според мястото на получаване на поръчания от Вас продукт (до адрес, до офис, или до автомат), таксата за доставка може да бъде повече или по-малко.

За всички поръчки над 259 лв. получавате безплатна доставка до избрано от Вас място – адрес или офис.

Кой ще ми достави поръчката?

Всички продукти/артикули, поръчани от нашия сайт, се доставят от куриерска фирма “Спиди” в рамките на 48 часа от потвърждението за получената поръчка.

До къде доставяте?

Доставяме до всички градове в България.

Къде мога да получа статуса на моята доставка?

За да проверите статуса на направена от Вас поръчката, моля посетете секцията ‘Поръчки‘.

Там можете да намерите детайли по всички направени от Вас поръчки от нашия сайт.

За да се уведомите за актуалния статус на поръчката си, моля намерете графата ‘Статус‘.

За връзка с нас

Работно време:
понеделник - петък, от 09:00 до 17:30
  • 0882 531 546
  • office@novatechnika.com

Последвайте ни